Rabo ClubSupport

Obdammer Piratenkoor De Landlubbers

 

Piratenkoor De Landlubbers uit Obdam deed ook weer mee aan de prachtige sponsoractie van de Rabobank 2022. Wij mochten een cheque van € 220,90 in ontvangst nemen dankzij uw stemmen.

Bestuur en leden Piratenkoor De Landlubbers danken u hartelijk voor uw gegeven stem.
Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het onderhoud van onze geluidsinstallatie.

RABO ClubSupport 2022

Piratenkoor De Landlubbers  in Obdam doet ook dit jaar weer mee aan de jaarlijkse sponsoractie van de Rabobank.

De Rabobank heeft haar campagne in een iets ander jasje gestoken. Zo is de naam veranderd naar Rabo ClubSupport en het stemmen kan via de Rabobank. Wat wél hetzelfde is gebleven is dat het publiek bepaalt naar welke verenigingen en organisaties de beschikbaar gestelde gelden gaan én dat er alleen gestemd kan worden door leden van de Rabobank. Heb je wel een Raborekening maar ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabobank.

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen.

U begrijpt dat meer stemmen, een groter sponsorbedrag betekent. Het spreekt dus voor zich dat wij heel graag ook uw stem willen! Het geld dat wij hopelijk mogen ontvangen uit deze sponsoractie willen wij gebruiken voor het uitvoeren van onze activiteiten, en het onderhouden en verbeteren van apparatuur. Wij willen graag enkele draadloze microfoons aanschaffen voor de solisten zodat zij zich vrijer kunnen bewegen tijdens optredens.

Stemmen op jouw favoriete club als Rabo-lid kon van 5 september t/m 27 september 2022.

Mogen wij ook dit jaar ook weer op op uw stem rekenen?

 

Vorig jaar ontvingen wij een cheque van €212,73 van de Rabobank dankzij uw stemmen, hartelijk dank hiervoor.

 

Hartelijk dank voor uw stem,

Bestuur en leden Piratenkoor De Landlubbers